Futtasd fel az élesztőt a cukorral a langyos vízben. Közben keverd el a lisztet a sóval, majd add hozzá a jogurtot és az olajat is.
10 perc várakozás után öntsd hozzá az élesztős folyadékot. Alaposan keverd össze a robotgép tésztadagasztó karával. A tészta elég lágy lesz.
Konyharuhával letakarva pihentesd legalább egy órát, míg a tészta szépen megkel.
Borítsd a tésztát lisztezett deszkára, majd vágd 12-16 egyenlő darabba, és nyújtsd mindegyiket 10-15 cm-es átmérőjű, 2 mm vastag, ovális formára.
Nagy lángon forrósíts fel egy serpenyőt, amit le is tudsz majd fedni.
Ha tűzforró a serpenyő, tedd bele a kinyújtott kenyértésztát. 30-40 másodperc alatt megsül az egyik oldala (most még fedő nélkül). Ha az egyik oldala megsült, fordítsd meg a kenyeret a serpenyőben, kend meg olvasztott vajjal a tetejét, és tedd rá a fedőt!
A második oldala 15-20 másodperc alatt elkészül. A naan akkor jó, ha foltos, mintha megégett volna.